TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Garagepoort plaatsen in Kasterlee

Benieuwd naar de mogelijkheden om een garagepoort te laten plaatsen in Kasterlee? Ons bedrijf staat bekend om een vriendelijke, deskundige aanpak. Kortom, voor puur vakmanschap in het plaatsen van een garagepoort in de buurt van Turnhout, slechts één adres: CMT Poorten.
 

De verschillende types garagepoorten dat u kan plaatsen in Kasterlee

Het aanbod garagepoorten van CMT Poorten bestaat enkel uit de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid. Hoe we dit zo zeker weten? Elke garagepoort (beschikbaar in de buurt van Turnhout) wordt in ons eigen aterlier gemaakt. Het ontwerpen met oog voor de beschikbare ruimte, het plaatsen en de opvolging na het plaatsen behoren tot onze service. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij zetten de verschillende modellen even op een rijtje:
  • Eco 40: deze sectionale garagepoort, die u kan laten plaatsen in Turnhout, is ideaal voor nieuwbouw en renovatie. De standaard plaatsing met ingebouwd frame in dezelfde kleur als het poortblad is zeker mogelijk.
  • Thermo 45: de hoge luchtdichtheid maakt van deze garagepoort (die u kan laten plaatsen in Kasterlee) een bestseller in het assortiment van CMT Poorten.
  • Basic & Reno: zeer kleine inbouwruimtes of bovenpaneel in één vlak zijn de belangrijkste kenmerken van dit type. Zowel de garagepoort, die wij kunnen plaatsen in de omgeving van Turnhout, als het railsysteem wordt op maat gemaakt in ons atelier.
  • Garagepoorten met hout-of aluminiumbekleding:verschillende houtsoorten, kleuren en isolatie zijn geen enkel probleem voor het team van CMT Poorten. Past een aluminiumbekleding beter bij uw woning of persoonlijke smaak? Ook dit type garagepoort of plaatbewerking kunnen wij plaatsen in de buurt van Kasterlee.

 

Contacteer ons voor het plaatsen van een garagepoort in omgeving Kasterlee

Stuur ons een mail of bel CMT Poorten even op via het nummer +32 495 51 14 94. Ons bedrijf zorgt voor het zorgeloos plaatsen van een garage-of industriepoort in Turnhout!  Ook voor al uw vragen kunt u terecht op bovenstaand nummer.