HOUTEN GARAGEPOORT

INFO

  • Opdracht:Renovatie of nieuwbouw
  • Extra:

OMSCHRIJVING

Wilt u graag een houten garagepoort laten plaatsen aan uw woning? CMT Poorten helpt u graag de juiste keuze te maken. De mogelijkheden voor het plaatsen van een garagepoort uit hout zijn onbeperkt. Verschillende houtsoorten, verdelingen en kleuren zijn mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen voor u een houten garagepoort op maat.

Onze opties voor het plaatsen van een houten garagepoort

Wij bouwen en plaatsen uw houten garagepoort volgens uw wensen. Doorheen het proces bezorgen we u regelmatig een update van de vooruitgang, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer we een bestelling ontvangen van een houten garagepoort, plaatsen we deze meestal volledig. Het is echter ook mogelijk om het aluminium frame al te plaatsen op bijvoorbeeld een werf en achteraf de poort zelf samen met de bijpassende gevelbekleding in hout te plaatsen, zodat alles perfect op elkaar is afgesteld. Daarna worden de aangepaste veren geplaatst en wordt de poort afgesteld voor een goede werking.

De voordelen van een garagepoort uit hout

Het team van onze firma gespecialiseerd in garagepoorten, gevestigd in Kasterlee en Turnhout, gaat alleen aan de slag met de beste houtkeuzes. Bent u benieuwd naar de voordelen van onze houten poorten? Hout is een stevig materiaal dat gedurende een lange periode bestand is tegen de ongunstige weersomstandigheden van het Belgische klimaat. Na het plaatsen van een houten garagepoort bij u thuis, zal u merken dat dit type poort ook goed bestand is tegen geluid van buitenaf. Een ander bijkomend voordeel is dat houten garagepoorten niet kunnen roesten. Wanneer u kiest voor een automatische garagepoort uit hout, bent u dus zeker van een goede investering.

Contacteer ons snel

Wilt u een houten garagepoort laten plaatsen volgens de meest efficiƫnte manier? Of wenst u meer te weten te komen over onze andere elektrische garagepoorten? Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +32 495 51 14 94, stuur ons een mail met uw vraag via info@cmtpoorten.be of vul het contactformulier in op onze website. We bezorgen u dan spoedig een antwoord.

CMT Poorten