Houten garagepoort

Wilt u graag een houten garagepoort laten plaatsen aan uw woning? CMT Service BV in Kasterlee helpt u graag om de juiste keuze te maken. De mogelijkheden in ons aanbod zijn eindeloos. We bieden verschillende houtsoorten, verdelingen en kleuren aan. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen voor u een garagepoort op maat die we nadien ook met aandacht voor detail komen plaatsen.

INFO

  • Opdracht:Renovatie of nieuwbouw
  • Extra:

Hoe verloopt het plaatsen van een houten garagepoort?

Wij bouwen uw garagepoort op een nauwkeurige wijze. Voor de installatie bekijken we met u de opties uit ons aanbod. We zorgen steeds dat alle onderdelen perfect op elkaar afgesteld zijn. Wilt u bijvoorbeeld eerst een aluminium frame laten plaatsen om daarna een bijpassende poort en gevelbekleding in hout uit ons assortiment te kiezen? Dat is allemaal mogelijk. Eenmaal u tevreden bent van het ontwerp, kunnen wij aan de slag met de houten garagepoort te plaatsen. We gaan voorzichtig te werk om de poort, de aangepaste veren en eventuele gevelbekleding te installeren. Na het plaatsen, stellen we de houten garagepoort af, zodat deze optimaal werkt. Doorheen dit proces bezorgen we u regelmatig een update van de vooruitgang, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De voordelen van een garagepoort uit hout

Het team van onze firma, gespecialiseerd in garagepoorten, gaat alleen aan de slag met de beste houtkeuzes. Bent u benieuwd naar de voordelen van onze houten poorten die wij plaatsen? Hout is een stevig materiaal dat gedurende een lange periode bestand is tegen de ongunstige weersomstandigheden van het Belgische klimaat. Na het plaatsen van een houten garagepoort bij u thuis, zal u merken dat dit type poort ook goed bestand is tegen geluid van buitenaf. Een ander bijkomend voordeel is dat houten poorten niet kunnen roesten. Wanneer u kiest voor een automatische garagepoort uit hout, bent u dus zeker van een goede investering.

Contacteer ons snel

Wilt u een houten garagepoort laten plaatsen volgens de meest efficiënte manier? Of wenst u meer te weten te komen over onze andere elektrische garagepoorten? Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +32 495 51 14 94 of vul het contactformulier in op onze website. We bezorgen u dan spoedig een antwoord.

CMT Service BV