TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Industriële poort in Turnhout

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Het plaatsen van een industriële poort in de omgeving van Turnhout is een goede investering voor elk bedrijf. Een industriële poort van CMT Poorten, afkomstig uit Kasterlee, zorgt voor een hoger rendement van de bedrijfsactiviteiten. Onze eenvoudige, maar kwalitatieve constructies worden geproduceerd volgens de hoogste veiligheidseisen. Industriële poorten, beschikbaar voor elke onderneming in de omgeving van Turnhout, worden vaker gebruikt dan die bij een woning. Logisch dus dat ze snel moeten openen en tegen een stootje moeten kunnen! Hieronder leest u meer over onze gebruiksvriendelijke werking.

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

Het stappenplan van een industriële poort in Turnhout

De werking van CMT Poorten (dat gevestigd is in Kasterlee) gaat te werk via de meest doeltreffende procedure voor het plaatsen van een industriële poort in de omgeving van Turnhout. Via ons eigen atelier maken we het mogelijk om de perfecte industriële poort te plaatsen bij onze klanten. De productie met duurzame materialen en stapsgewijze ondersteuning maakt de logistiek van elk bedrijf net wat eenvoudiger. Kortom, het plaatsen van een industriële (garage)poort zorgt voor een vlot en veilig verkeer van goederen en voertuigen binnen uw bedrijf.

 

Onze vakkundige service in industriële poorten

Ontdek snel ons vakmanschap, favoriet bij verschillende bedrijven en particulieren. Zowel het ontwerp, de plaatsing en service nemen we graag voor onze rekening. Meer weten over ons concept, ijzeren garagepoorten of net geïnteresseerd in een industriële sectionaalpoort? U kan ons contacteren via het telefoonnummer +32 495 51 14 94, per mail via info@cmtpoorten.be of vul simpelweg het online formulier in. Wij geven zo snel mogelijk feedback over het plaatsen van een industriële poort!