Gevelbekleding te Kasterlee

Gevelbekledig geeft uw garagepoort een extra uitstraling en zorgt ervoor dat dit belangrijke deel van uw woning langer meegaat. Gevelbekleding is er niet enkel voor industriegebouwen. U kan ze ook perfect toepassen om uw woning een unieke, strakke uitstraling te geven. Dit kan zowel bij nieuwbouw of bij de renovatie van uw woning.

Kwaliteitsvolle gevelbekleding in de buurt van Kasterlee

Bent u woonachtig in de buurt van Kasterlee of Turnhout en bent u op zoek naar professionals die weten wat ze doen qua afgewerkte gevelbekleding? CMT Poorten koppelt expertise op maat aan klantvriendelijke service. Waarom zou u geen aluminium gevelbekleding overwegen voor de aankleding van uw garagepoort en woning in Turnhout? Het is immers een duurzame en eenvoudige optie voor de gevelbekleding van uw elektrische garagepoort. Natuurlijk is het ook mogelijk om het aluminium frame al te plaatsen op de werf (wanneer er sprake is van nieuwbouw of renovatie) en deze achteraf te bekleden. Geeft u de voorkeur aan een houten gevelbekleding voor uw garage in Kasterlee of regio Turnhout? Van houtsoort tot isolatie en plaatbewerking; ook daar heeft CMT Poorten een oplossing op maat beschikbaar.

Verticale gevelbekleding met kantelpoort

Als garagepoort kan er een kantelpoort (met dezelfde isolatiewaarde en luchtdichtheid als een sectionale poort) verwerkt worden in de gevel.

plaatbewerking
plaatbewerking

Horizontale gevelbekleding met sectionale poort

  • Poort en gevelbekleding zijn één mooi geheel waardoor de poort (in gesloten toestand) niet zichtbaar is in de gevel.
  • Aluminium cassettes op maatgemaakt in ons atelier, eventueel met dichtgelaste hoeken.
  • Natlak of poedercaoting in alle RAL kleuren.
  • Blinde bevestiging van de cassettes door kliksysteem of polymeer verlijming.

Neem contact op voor een professionele gevelbekleding

Het uitvoeren van een gevelbekleding of plaatbewerking in de buurt van Turnhout, verloopt via een afgemeten proces. Met oog voor de beschikbare ruimte stelt CMT Poorten een design op dat volledig past uw wensen. Het plaatsen en de service achteraf behoren uiteraard tot het totale plaatje. Samen de mogelijkheden bespreken? Bel ons op via het nummer +32 495 51 14 94 , vul het contactformulier in of mail ons via info@cmt-poorten.be.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?