Soorten gevelbekleding

Bent u benieuwd welke soorten gevelbekleding we aanbieden bij CMT Poorten? We vertellen u er graag meer over. Gevelbekleding is er niet enkel voor industriegebouwen. U kan ze ook perfect toepassen om uw woning een unieke, strakke uitstraling te geven. Dit kan zowel bij nieuwbouw of bij de renovatie van uw woning. Bij ons bedrijf uit Kasterlee en Turnhout heeft u de keuze tussen horizontale en verticale gevelbekleding uit verschillende soorten materialen. Zo vindt u ongetwijfeld een gevelbekleding die bij uw woning en persoonlijke smaak past.

Welke soorten gevelbekleding bieden wij aan?

Bent u op zoek naar professionals die weten wat ze doen qua afgewerkte gevelbekleding? Als expert op gebied van garagepoorten bieden wij ook verschillende soorten gevelbekleding aan, bijpassend bij uw poort.

Ten eerste hebben we horizontale gevelbekleding, die bij uitstek geschikt is voor combinatie met een sectionaalpoort. De poort en de horizontale gevelbekleding zijn dan één mooi geheel, waardoor de poort in gesloten toestand niet zichtbaar is in de gevel. De aluminium cassettes zijn op maat gemaakt in ons atelier voor plaatbewerking, eventueel met dichtgelaste hoeken. Voor de afwerking heeft u de keuze tussen natlak of poedercoating, en dit in alle RAL-kleuren. Bij onze horizontale gevelbekleding worden de cassettes blind bevestigd door middel van een kliksysteem of polymeerverlijming.

Naast de typische horizontale gevelbekleding hebben we ook de meer bijzondere verticale gevelbekleding. Deze verticale gevelbekleding geeft echt een unieke uitstraling aan uw woning. In combinatie met deze verticale gevelbekleding kan er een kantelpoort in de gevel verwerkt worden. Zo’n kantelpoort heeft dezelfde isolatiewaarde en luchtdichtheid als een sectionale poort.

Naast aluminium bekleding bieden we ook gevelbekleding in hout aan. Al onze soorten gevelbekleding zijn kwalitatief, onderhoudsvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Voor isolerende gevelbekleding zit u bij ons dus op de juiste plaats.

Neem contact op voor horizontale of verticale gevelbekleding

Uw keuze maken tussen onze verschillende soorten gevelbekleding is niet eenvoudig. Graag helpen wij u om dé gevelbekleding te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Het plaatsen van de bekleding en de service achteraf behoren uiteraard ook tot het totale plaatje. Wilt u samen de mogelijkheden voor horizontale of verticale gevelbekleding bespreken? Bel ons op via het telefoonnummer +32 495 51 14 94 , vul het contactformulier in of mail ons via info@cmt-poorten.be.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?