Soorten gevelbekleding

Bent u benieuwd welke soorten gevelbekleding we aanbieden bij CMT Service BV? We vertellen u er graag meer over, want gevelbekleding is onze passie. Hoewel het in het verleden voornamelijk gebruikt werd voor industriegebouwen, is deze bekleding tegenwoordig ook zeer populair bij woningen. Het geeft elk huis een unieke en strakke uitstraling. Of u nu een nieuwbouw laat plaatsen of een renovatie gaat uitvoeren, ons bedrijf uit Kasterlee en Turnhout staat altijd klaar om de horizontale of verticale gevelbekleding te installeren. Wij bieden verschillende soorten en materialen aan, zodat u ongetwijfeld de gevelbekleding vindt die bij uw woning en persoonlijke smaak past.

Welke soorten gevelbekleding bieden wij aan?

Bent u op zoek naar professionals die weten wat ze doen qua afgewerkte gevelbekleding? Dankzij onze vele jaren ervaring brengen we elk project tot een goed einde. Als expert op gebied van garagepoorten bieden wij bovendien verschillende soorten gevelbekleding aan, zoals verticale en horizontale, passend aan uw poort.

Horizontale gevelbekleding

Ten eerste hebben we horizontale gevelbekleding, die bij uitstek geschikt is in combinatie met een sectionaalpoort. De poort en de gevelbekleding zijn dan één mooi geheel, waardoor de poort in gesloten toestand niet zichtbaar is in de gevel. De aluminium cassettes zijn op maat gemaakt in ons atelier voor plaatbewerking, eventueel met dichtgelaste hoeken. Voor de afwerking heeft u de keuze tussen natlak of poedercoating, en dit in alle RAL-kleuren. Bij onze gevelbekleding worden de cassettes blind bevestigd door middel van een kliksysteem of polymeerverlijming.

Verticale gevelbekleding

Naast de typische horizontale gevelbekleding hebben we ook de meer bijzondere verticale gevelbekleding. Deze verticale gevelbekleding geeft echt een unieke uitstraling aan uw woning en het kan eenvoudig in combinatie met een kantelpoort in de gevel verwerkt worden. Zo’n kantelpoort heeft een hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid.

Gevelbekleding uit verschillende materialen

Naast aluminium bekleding bieden we ook gevelbekleding in hout aan. Al onze soorten gevelbekleding zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen tegen allerlei weersomstandigheden. Voor kwaliteitsvolle gevelbekleding in de meest diverse materialen zit u bij ons dus op de juiste plaats.

Neem contact op voor een gevelrenovatie

Een keuze maken tussen onze verschillende soorten gevelbekleding is niet eenvoudig. Graag helpen wij u om dé horizontale of verticale gevelbekleding te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Het plaatsen van de bekleding en de service achteraf behoren uiteraard ook bij onze services. Wij bieden namelijk een volledige gevelrenovatie aan. Wilt u samen de mogelijkheden voor horizontale of verticale gevelbekleding bespreken? Bel ons op via het telefoonnummer +32 495 51 14 94 of vul het contactformulier in.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

CMT Service BV