TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Automatische garagepoort uit hout

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Bent u op zoek naar een automatische garagepoort uit hout? Dan combineert u puur comfort met duurzaamheid en stijl. Ons bedrijf, te vinden in Kasterlee, kan u hiermee helpen. Een ruim assortiment aan houtsoorten, kleuren en indelingen maakt het mogelijk om een automatische garagepoort uit hout volledig naar uw wens samen te stellen. Hieronder leest u meer over de pluspunten van dit type garagepoort!

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

De voordelen van een automatische garagepoort uit hout

We zullen het eerst en vooral even hebben over het gebruikscomfort. CMT Poorten wil het in- en uitrijden zo vlot mogelijk laten verlopen. Geen betere manier dan het inschakelen van een geautomatiseerde poort, toch? Oost west thuis best, met één druk op de knop zet u de toon voor de balans tussen privé-en werkleven. Het stevige hout is geschikt voor de wispelturige Belgische weersomstandigheden en is bovendien geluidsdicht. Net zoals een aluminium garagepoort kan een automatische garagepoort uit hout niet gaan roesten! Zo bent u zeker van de juiste investering in uw woning.

 

Vraag een online een offerte aan

Het team van CMT Poorten zelf even spreken? Of wenst u meer informatie rond garagepoorten, plaatwerking en dergelijke? We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 495 51 14 94, het mailadres info@cmtpoorten.be of vraag online een offerte aan voor een automatische garagepoort uit hout.