TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

De kostprijs van een sectionaalpoort

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

De kostprijs van een sectionaalpoort hoeft echt niet hoog op te lopen wanneer u op zoek bent naar kwaliteit. Dat heeft ons bedrijf uit Kasterlee maar al te goed begrepen. Het gebruik van de beste materialen, designs volgens de wensen van de klant en correcte opvolging gaan gepaard met een lage kostprijs voor elke sectionaalpoort. Hoe dit type poort werkt? Met behulp van een schuifsysteem wordt de poort onder het plafond opgeborgen. Ideaal dus voor uw renovatie-of nieuwbouwproject!

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

Beste kwaliteit, lage kostprijs van een sectionaalpoort

Niet enkel de kostprijs van een sectionaalpoort is gunstig voor de klanten van CMT Poorten, er zijn tal van voordelen verbonden aan deze keuze. Door de manier van sluiten en openen zorgen sectionale poorten voor flink wat plaatsbesparing. De muuropening blijft vrij zodat u moeiteloos kan in-en uitrijden. Bij de voordelige kostprijs van een sectionaalpoort krijgt u de hoogste inbraakveiligheid en isolatie er gratis bij. Wanneer u bij ons, gevestigd in Kasterlee, een poort bestelt bent u zeker van jarenlange kwaliteit en de vriendelijkste service.

 

Onze contactgegevens

Benieuwd naar de kostprijs van een sectionaalpoort? Of de opties bespreken in plaatbewerking, alu gevelbekleding of houten garagepoorten? Vul ons handige contactformulier in, neem contact op per mail via info@cmtpoorten.be of bel ons simpelweg even op via +32 495 51 14 94. CMT Poorten staat voor u klaar.