TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Industriële sectionaalpoort te Turnhout

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Wanneer uw bedrijf nood heeft aan een industriële sectionaalpoort in de buurt van Turnhout, schieten wij in actie. Het comfort en veiligheidsgehalte van dit type poort is iets waar elke werkgever baat bij heeft. Sectionaalpoorten zijn de afgelopen tijd een stuk populairder geworden binnen de logistiek van bedrijven. Waarom? De loodrechte opening van een industriële sectionaalpoort maakt het mogelijk om de volledige ruimte in uw magazijn in Turnhout optimaal te gebruiken. Het is de missie van onze firma, gevestigd in Kasterlee, om het professionele leven van ondernemers of grote multinationals makkelijker te maken.

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

De productie van een industriële sectionaalpoort in Turnhout

Samen met de klant gaat CMT Poorten, te vinden in Kasterlee, te werk volgens de strengste veiligheidsnormen. De panelen van een industriële sectionaalpoort (die we kunnen plaatsen in de buurt van Turnhout) worden onder het plafond, volgens de daklijn of verticaal boven de opening van het pand geplaatst. Voor de productie in ons eigen atelier gebruiken we enkel en alleen de beste materialen. Zowel de opzet van het praktische ontwerp, de plaatsing van de industriële sectionaalpoort (mogelijk in de buurt van Turnhout) en service achteraf behoren tot het totaalpakket van CMT Poorten.

 

Contacteer ons voor de beste service

Kan uw bedrijf wel een handige en veilige sectionaalpoort gebruiken? Of meer weten over garagepoorten in het algemeen of de opties in alu gevelbekleding? Aarzel niet om ons te contacteren per mail via info@cmtpoorten.be of per telefoon via het nummer +32 495 51 14 94. Voor alle industriële poorten moet u bij ons zijn!