TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Houten garagepoort in Turnhout

Garagepoorten

INFO

  • Opdracht: Renovatie of nieuwbouw
  • Extra:

OMSCHRIJVING

Houten garagepoort in Turnhout

Wilt u graag een houten garagepoort laten plaatsen aan uw woning in Turnhout? Wij helpen u graag de juiste keuze maken. De mogelijkheden voor het plaatsen van een houten garagepoort zijn onbeperkt. Verschillende houtsoorten, verdelingen en kleuren zijn mogelijk bij CMT Poorten te Kasterlee. Enkelwandig, geïsoleerd of thermisch onderbroken? Het kan allemaal.

Onze opties in houten garagepoort in Turnhout

Wij bouwen uw houten garagepoort in Turnhout volgens uw wensen in ons atelier. Als u wenst kan u alles stap er stap volgen van het plaatsen van een houten garagepoort en mee opbouwen om zo een perfect eindresultaat te bekomen. De opties in het plaatsen van een houten garagepoort in de buurt van Turnhout? Het is ook mogelijk om het aluminium frame al te plaatsen op de werf en dit achteraf te bekleden, samen met de gevel zodat alles in één lijn zit. Daarna zullen de aangepaste veren geplaatst worden en de poort afgesteld voor een goede werking.
 

De voordelen van het plaatsen van een houten garagepoort in Turnhout

Het team van CMT Poorten, gevestigd in Kasterlee, gaat alleen aan de slag met de beste houtkeuzes. Benieuwd naar de voordelen van een houten garagepoort die u kan laten plaatsen door ons bedrijf in de omgeving van Turnhout? Hout is een stevig materiaal dat gedurende een lange periode bestand is tegen de ongunstige weersomstandigheden van het Belgisch klimaat. Na het plaatsen van een houten garagepoort zal u merken dat dit type poort goed bestand is tegen geluid van buitenaf. Het klinkt misschien logisch, maar doordat een houten garagepoort niet kan roesten bent u zeker van de investering! Ook voor industriepoorten of plaatbewerking staan wij voor u klaar.


Ons snel contacteren doet u zo

Een houten garagepoort laten plaatsen volgens de meest efficiënte manier? Of meer te weten komen over onze andere poorten? Neem telefonisch contact op via +32 495 51 14 94, stuur ons een mail met uw vraag via info@cmtpoorten.be of vul het formulier in op onze website.