TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Aluminium garagepoort plaatsen in Turnhout

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Interesse om een aluminium garagepoort te installeren in Turnhout? Dan zijn wij het bedrijf waar u naar op zoek bent. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw kan u bij ons terecht voor het plaatsen van een alu poort. Voor elke alu poort in Turnhout hebben wij een oplossing en aanpak op maat.

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

Op zoek naar een aluminium garagepoort te Turnhout?

Woont u in de buurt van Turnhout en zou een aluminium garagepoort uw woning aanvullen? Het ontwerpen en plaatsen van een alu poort behoort tot de deskundige aanpak van CMT Poorten, te vinden in de omgeving van Kasterlee. Geef gerust al uw wensen voor een alu (garage)poort in Turnhout door aan ons, dan gaan wij meteen aan de slag. Bovendien worden alle aluminium garagepoorten voor uw woning in Turnhout in ons eigen atelier geproduceerd. Enkel zo zijn we zeker van de allerbeste kwaliteit en een design dat perfect bij de persoonlijke smaak van de klant past. Aluminium poorten (beschikbaar in Turnhout) roesten niet, zijn veel lichter en winnen de laatste jaren sterk aan populariteit door het hoge veiligheidsgevoel. Ook de montage, plaatbewerking en klantenservice na het plaatsen van een alu poort hoort tot het takenpakket van CMT Poorten.

 

Neem contact op met ons voor het plaatsen van een alu poort

Graag de mogelijkheden bespreken van een aluminium garagepoort? CMT Poorten, gevestigd in Turnhout en Kasterlee, staat voor u klaar. Neem contact op via het telefoonnummer +32 495 51 14 94 of stuur ons bedrijf een mail via info@cmt-poorten.be. Wanneer u liever meteen aan de slag gaat, raden wij u aan om een offerte aan te vragen voor het plaatsen van een alu poort. Het enige wat we nodig hebben zijn uw contactgegevens en details van het deurblad en structuur. Een op maat gemaakte alu (industriële)poort in Turnhout die er nog ook nog eens perfect afgewerkt uitziet? Daar kan u op rekenen.