TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

IJzeren garagepoort in Turnhout

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Wij helpen u met alle plezier verder met het plaatsen van een ijzeren garagepoort in de omgeving van Turnhout. Onze expertise garandeert dat u en uw gezin jarenlang plezier hebben van de investering. Het team van CMT Poorten, afkomstig uit Kasterlee, bouwt ijzeren garagepoorten volledig volgens de wensen van de klant. In ons eigen atelier gebruiken we enkel de beste materialen en onderdelen om een veilige en perfect afgewerkte ijzeren garagepoort te kunnen plaatsen in Turnhout. Ook qua klantenservice na de plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken, dat maakt deel uit van onze voordelige offerte.

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

De voordelen van een ijzeren garagepoort in Turnhout

Een ijzeren garagepoort (beschikbaar in de buurt van Turnhout) van CMT Poorten heeft tal van voordelen. IJzer kan tegen een stootje, scoort hoog qua duurzaamheidsfactor en vraagt weinig onderhoud. U zou het misschien niet meteen verwachten, maar een ijzeren garagepoort die u kan laten plaatsen door onze experts in de omgeving van Turnhout is licht van gewicht! Het is trouwens mogelijk om uw ijzeren poort te laten automatiseren of te voorzien van de gepaste plaatbewerking. Ons bedrijf uit Kasterlee heeft voor elke klant de meest geschikte oplossing.

 

Contacteer ons voor een ijzeren garagepoort in Turnhout

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in het plaatsen van een ijzeren garagepoort, beschikbaar is in regio Turnhout? Of bijvoorbeeld meer interesse in gevelbekleding, sectionale of elektrische poorten? Neem contact op per mail via info@cmtpoorten.beof bel ons op het nummer +32 495 51 14 94.