TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Elektrische garagepoort in Kasterlee

✓ Productie in eigen atelier

✓ Ontwerp, montage en service achteraf

✓ Design naar wens van de klant

Wanneer u door ons een elektrische garagepoort laat plaatsen in Kasterlee, dan bent u zeker van de juiste beslissing. Geen groter gemak dan een automatische garagepoort, toch? Voor het plaatsen van elke elektrische poort in de buurt van Turnhout hanteren wij dezelfde efficiënte aanpak. 

 

Bent u opzoek naar garagepoorten?

Vind onze garagepoorten hier

Elektrische garagepoort in Kasterlee plaatsen

Bij een veilige garage voor uw wagen, spullen of fiets hoort natuurlijk een automatische garagepoort van CMT Poorten, te vinden in Kasterlee en Turnhout. We zetten even de belangrijkste voordelen van een automatische garagepoort op een rijtje:

  • Automatische garagepoorten hebben weinig onderhoud nodig. De elektrische garagepoorten, die in ons eigen atelier geproduceerd worden in omgeving Kasterlee, bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Enkel regelmatig wassen en uw poort ziet er weer als nieuw uit!
  • Een elektrische poort (die u kan laten plaatsen in de omgeving van Turnhout) is gebruiksvriendelijk. De garagepoort is voorzien van een kleine motor die via aandrijfgas is verbonden met de poort. Zo is uw automatische garagepoort handig én veilig vanop afstand bedienbaar.
  • Elektrische garagepoorten, beschikbaar in de buurt van Kasterlee, zorgen voor een verhoogd gevoel van veiligheid. Dit type poort is heel moeilijk open te breken zodat inbrekers op een afstand blijven. Extra voordeel van een geautomatiseerd exemplaar van CMT Poorten? Wanneer u een inpandige garage heeft, zorgt de elektrische poort te Turnhout voor meer isolatie!
 

Laat een elektrische garagepoort in Kasterlee plaatsen

Woonachtig in de omgeving van Turnhout en interesse in een elektrische poort van eigen makelij? Niet alleen het ontwerp, ook de montage en service na het plaatsen nemen wij maar al te graag voor onze rekening. Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 495 51 14 94 of stuur CMT Poorten een mail via info@cmt-poorten.be. Heeft u liever meteen een idee van onze voordelige offerte van een elektrische poort in omgeving Turnhout? Wij maken er werk van!