TEL : 0495 51 14 94
  • Eigen productie en plaatsingen van topkwaliteit
  • Van garagepoorten tot aluminium gevelbekleding
  • Materiaal en structuur naar keuze of folie wrap met print op maat...
  • Plaatbewerking knip & plooiwerk tot 5 meter

Gevelbekleding te Kasterlee

Een gevelbekledig geeft uw garagepoort in Kasterlee extra uitstraling en zorgt ervoor dat dit belangrijke deel van uw woning langer meegaat. Lees hieronder verder en ontdek waarom ook u moet overwegen om uw gevelbekleding door ons bedrijf, in de buurt van Turnhout, te laten uitvoeren!
 

Kwaliteitsvolle gevelbekleding in de buurt van Kasterlee

Woonachtig in de buurt van Kasterlee en op zoek naar professionals die weten wat ze doen qua afgewerkte gevelbekleding? CMT Poorten koppelt expertise op maat aan klantvriendelijke service. Waarom zou u geen aluminium gevelbekleding, beschikbaar in de omgeving van Turnhout, overwegen? Het is immers een duurzame en eenvoudige optie voor de gevelbekleding uw garagepoort in de omgeving van Kasterlee. Natuurlijk is het ook mogelijk om het aluminium frame al te plaatsen op de werf (wanneer er sprake is van nieuwbouw of renovatie) en deze achteraf te bekleden. Zo zijn onze medewerkers zeker dat alles op één lijn zit voor de klant. Achteraf plaatsen we dan de aangepaste veren geplaatst en stellen we de poort worden af voor een goede werking. Geeft u de voorkeur aan een houten gevelbekleding voor uw garage in Turnhout? Van houtsoort tot isolatie en plaatbewerking, ook daar heeft CMT Poorten een oplossing op maat beschikbaar.
 

Neem contact op voor een professionele gevelbekleding

Het uitvoeren van een gevelbekleding of plaatbewerking in de buurt van Turnhout verloopt via een afgemeten proces. Met oog voor de beschikbare ruimte stelt CMT Poorten een design op dat volledig past bij de wensen van de klant. Het plaatsen en de service achteraf behoren uiteraard tot de totale prijs. Samen de mogelijkheden bespreken? Bel ons op via het nummer +32 495 51 14 94 , vul het contactformulier in of mail ons via info@cmt-poorten.be.